437true dots bottomright 298true false 800none
 • 5000 random true 60 bottom 0
  rijschool huibers in leerdam en geldermalsen
  Rijbewijs halen in Leerdam, Culemborg, Vianen en Geldermalsen
 • 5000 random true 60 bottom 0
  Slide6
  Rijschool Huibers verzorgt rijlessen in Leerdam en helpt jou snel aan een rijbewijs, vind ons ook op social media
 • 5000 random true 60 bottom 0
  gratis online auto-theorie leren bij huibers
  Je rijles autotheorie leren en halen en online oefenen bij Rijschool Huibers
 • 7000 slidetop true 60 bottom 0
  rijschool huibers volkswagen golf rijlessen
  Wij zijn erkend BOVAG lid en aangesloten bij het Volkswagen Rijbewijs, Jan Huibers helpt jou graag op weg
 • 5000 random false 60 bottom 0
  digid cbr bovag aangesloten rijschool huibers

BOVAG

Lesovereenkomst: Iedere bij BOVAG aangesloten verkeersschool hanteert dezelfde lesovereenkomst. Hierin is vastgelegd wat jij als leerling mag verwachten. Voor een vliegende start van je rijopleiding kun je HIER de lesovereenkomst en de bijbehorende voorwaarden alvast downloaden en printen. Vul jouw persoonlijke gegevens in en neem het formulier voor aanvang van de lessen mee tijdens de eerste rijles. Je instructeur vult dan de overige gegevens in en ondertekent de lesovereenkomst.

Lesvoorwaarden: Bij de lesovereenkomst horen de BOVAG-lesvoorwaarden. Deze bieden jou veel zekerheid. Mocht het rijexamen plotseling niet doorgaan vanwege een technisch mankement aan de lesauto, dan biedt BOVAG jou in bepaalde gevallen drie uur gratis rijles. Bovendien zorgt BOVAG er voor dat je op een ander moment examen kunt doen, zonder extra kosten.

Meer weten over deze en andere diensten? Wij lessen actief in regio Leerdam, Vianen, Gorinchem en Culemborg. Neem vandaag nog vrijblijvend contact op of bel ons op 06 4348 8453.

Rijschool Huibers is een erkende BOVAG leerschool. Wij zijn gespecialseerd in effectieve leermethodieken die resulteren in een hoger slagingspercentage. De begeleiding van onze leeringen is vakkundig van A tot Z, theoretisch én praktisch.
© 2010-2018 · webontwikkeling RSDSGN.nl · contactgegevens Rijschool Huibers: M 06 43488453 · E info@rijschoolhuibers.nl · Palissade 11 4143 GA LEERDAM