437true dots bottomright 298true false 800none
 • 5000 random true 60 bottom 0
  rijschool huibers in leerdam en geldermalsen
  Rijbewijs halen in Leerdam, Culemborg, Vianen en Geldermalsen
 • 5000 random true 60 bottom 0
  Slide6
  Rijschool Huibers verzorgt rijlessen in Leerdam en helpt jou snel aan een rijbewijs, vind ons ook op social media
 • 5000 random true 60 bottom 0
  gratis online auto-theorie leren bij huibers
  Je rijles autotheorie leren en halen en online oefenen bij Rijschool Huibers
 • 7000 slidetop true 60 bottom 0
  rijschool huibers volkswagen golf rijlessen
  Wij zijn erkend BOVAG lid en aangesloten bij het Volkswagen Rijbewijs, Jan Huibers helpt jou graag op weg
 • 5000 random false 60 bottom 0
  digid cbr bovag aangesloten rijschool huibers

De TussenTijdseToets

Bij Rijschool Huibers maken we gebruik van de tussentijdse toets. Deze worden standaard geleverd bij onze totaalpakketten. Dit is een toets die je aflegt bij het CBR als je bijna klaar bent voor je examen. De toets gaat hetzelfde in zijn werk als een echt praktijkexamen. Je gaat samen met de instructeur en de examinator op pad. Aan het einde van de toets wordt er gekeken wat jou verbeterpunten zijn voor het examen. Het voordeel van een TTT is dat je alvast meemaakt hoe het er bij een écht eind-examen aan toe gaat. Wanneer je de TTT-toets met een voldoende afsluit, dan hoef je op je praktijkexamen geen bijzondere verrichtingen meer te doen. En dat is mooi meegenomen!

Tussentijdse toets inbegrepen bij lespakketten Rijschool Huibers

Na het afleggen van deze toets weet je precies waar je nog aan moet werken om je examen te halen. Ook doe je zo ervaring op met de werkwijze van het CBR en hoe jij je voelt met een examinator naast je in plaats van de vertrouwde instructeur. Zo weet je precies wat je te wachten staat! Dit zorgt ervoor dat je goed voorbereid je examen ingaat, dat je minder zenuwachtig bent, waardoor je uiteindelijk beter presteert tijdens het afrijden.

Meer weten over deze en andere diensten? Wij lessen actief in regio Leerdam, Vianen, Gorinchem en Culemborg. Neem vandaag nog vrijblijvend contact op of bel ons op 06 4348 8453.

Rijschool Huibers is een erkende BOVAG leerschool. Wij zijn gespecialseerd in effectieve leermethodieken die resulteren in een hoger slagingspercentage. De begeleiding van onze leeringen is vakkundig van A tot Z, theoretisch én praktisch.
© 2010-2018 · webontwikkeling RSDSGN.nl · contactgegevens Rijschool Huibers: M 06 43488453 · E info@rijschoolhuibers.nl · Palissade 11 4143 GA LEERDAM